Welcome Guest. ( logon | register )   
FAQ Member List Albums Today's Posts Search

PointedThree :  Sedan Forums : W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class : 300 sd problems

Page 1 of 1 1
300 sd problems
Topic Tools Message Format
Author
Posted 6/17/2009 9:19 PM
marcpenny

Date registered: Dec 1899
Location:
Vehicle(s):
300 sd problems

lost an oil line last year after changing return fuel lines, all oil was lost engine shut down went home refilled with oil and she started right up . now there is a very ruff idle no power and wont stay running when you give her pedal. anny help would be great im stumped!!
#152584
Top of the page Bottom of the page
Author
Posted 6/18/2009 8:41 PM
Ed Mclass
Expert




Date registered: Apr 2006
Location: Nashville, Tennessee
Vehicle(s): 1958 180a, 2010 GLK, 2000 G 500, 2005 SLK 350
Posts: 1215
1000
RE: 300 sd problems

Burned Rings? No pressure?
#152616 - in reply to #152584
Top of the page Bottom of the page
Author
Posted 6/19/2009 10:43 PM
marcpenny

Date registered: Dec 1899
Location:
Vehicle(s):
RE: 300 sd problems

cold shes on 3 when she warms up goes to 0
#152664 - in reply to #152616
Top of the page Bottom of the page
Author
Posted 6/24/2009 9:02 AM
Ed Mclass
Expert




Date registered: Apr 2006
Location: Nashville, Tennessee
Vehicle(s): 1958 180a, 2010 GLK, 2000 G 500, 2005 SLK 350
Posts: 1215
1000
Re: 300 sd problems

Oil pressure is shot.
#152873 - in reply to #152584
Top of the page Bottom of the page
« View previous thread :: View next thread »
Page 1 of 1 1
Forum Jump :
All times are EST.  The time is now 1:48:11 PM.

Execution: 0.406 seconds, 92 cached, 9 executed.