Welcome Guest. ( logon | register )   
FAQ Member List Albums Today's Posts Search

PointedThree :  Sedan Forums : W202 C Class : Electronics?

Page 1 of 1 1
Electronics?
Topic Tools Message Format
Author
Posted 8/11/2009 9:25 AM
stig
New user


Date registered: Jun 2009
Location: Girona, Spain
Vehicle(s): '96 C250 TD, '88 G250D, '83 Alfa Romeo Alfasud Ti
Posts: 4

Electronics?

Hi everyone. I have a C250TD, the light on the instrument cluster for low coolant level has come on. The coolant is not low and it is not the sensor in the expansion tank stuck 'closed'. If the windscreen washer low level warning comes on, this will extinguish the coolant level light! Any ideas? Regards Scott
#155384
Top of the page Bottom of the page
Author
Posted 8/22/2009 3:45 PM
stig
New user


Date registered: Jun 2009
Location: Girona, Spain
Vehicle(s): '96 C250 TD, '88 G250D, '83 Alfa Romeo Alfasud Ti
Posts: 4

RE: Electronics?

can anyone help????
#155897 - in reply to #155384
Top of the page Bottom of the page
Author
Posted 5/17/2010 5:25 AM
stig
New user


Date registered: Jun 2009
Location: Girona, Spain
Vehicle(s): '96 C250 TD, '88 G250D, '83 Alfa Romeo Alfasud Ti
Posts: 4

RE: Electronics?

anyone?
#171696 - in reply to #155384
Top of the page Bottom of the page
Author
Posted 6/13/2010 11:49 AM
503C43 ////AMG

Date registered: Dec 1899
Location:
Vehicle(s):
RE: Electronics?

stig - 8/11/2009 9:25 AM

Hi everyone. I have a C250TD, the light on the instrument cluster for low coolant level has come on. The coolant is not low and it is not the sensor in the expansion tank stuck 'closed'. If the windscreen washer low level warning comes on, this will extinguish the coolant level light! Any ideas? Regards Scott


THREAD REVIVAL!!!!

I had an issue with the windscreen washer low level warning light on my C43, the dummy light was on and I was full of fluid. I pulled the sensor and cleaned it. I made sure the float could go up and down, cleaned the electrical contacts, and out it back in. BOOM light went off! I suggest you double check your sensors, then the wiring. It really sounds like you have a faulty sensor or wiring issue, I am leaning towards the sensor.
#173545 - in reply to #155384
Top of the page Bottom of the page
Author
Posted 2/18/2013 12:50 PM
W202 C55
New user


Date registered: Feb 2013
Location: Southampton
Vehicle(s): W202 C55 AMG & W202 C230K Sport
Posts: 2

Re: Electronics?

Hi,
I have had similar issue with my C230K, one or both of the sensors will be at fault, they are wired in series and if one fails it can put the other warning light on.
I ended up replacing both of mine because I refused to believe that a fault with one sensor would put the others warning light on.
One consolation is they were quite cheap from the stealers, IIRC approx. £15ea. (though that was a few years ago now) but you might be worth trying ECP or GSF for them.
#211514 - in reply to #155384
Top of the page Bottom of the page
« View previous thread :: View next thread »
Page 1 of 1 1
Forum Jump :
All times are EST.  The time is now 6:24:51 AM.

Execution: 0.312 seconds, 76 cached, 27 executed.